Rólam

kollar eszter

Fordulj hozzám bizalommal:

  • Telefon: +36 30 781 7809
  • E-mail: kollareszter@gmail.com

Üdvözlöm

Kollár Eszter vagyok, kozmetikus, smink és orvosi tetováló specialista.

Tanulmányaimat a szépségipar területén 2009-ben kezdtem Magyarországon, majd úgy alakult hogy életem az Egyesült Királyságban folytattam, ahol 2017-ben kitanultam a sminktetoválást, azóta vagyok sminktetováló szakember folyamatosan bôvítve szaktudásom az orvosi tetoválással és a kozmetika különbözô szakterületein.

2018 januárjától a Pigment Off, német tetoválás eltávolító termék, és az Egyesült Királyság kizárólagos trénere és disztribútora lettem. Közel tíz év angliai tartózkodásom után, 2019 nyarán költöztem vissza Magyarországra ahol megnyitottam elsô szalonomat.

Szolgáltatásaim bemutatása

kollar eszter

Sminktetoválás

-szolgáltatások

Természetes hatású sminktetoválások a tökéletes megjelenésért, szalonomban világszinten a legeslegújabb sminktetováló technikák mellett elérhetôek a klasszikus megoldások is, közösen tervezzük meg a számodra legmegfelelôbb formát: szemöldök tetoválás, ajak tetoválás, szemhéj tetoválás Székesfehérváron.

kollar eszter

Orvosi tetoválás

-szolgáltatások

Az orvosi tetoválás segítségével, akár veleszületett vagy szerzett betegségekbôl kialakult, illetve mûtétek vagy kemoterápiás kezelések következményei által kialakult területeket tartós orvosi pigmenttel korrigáljuk az eredeti bôrszínre. Ezzel az eljárással nem gyógyítani lehet ezeket a betegségeket, csak esztétikailag korrigálni, amely általában 3-5 év közötti idôtartamra segít tartós megoldást találni a következô problémákra.

Sminktetoválás Székesfehérvár

Várom szeretettel!

A kezelés megkezdése elôtt minden esetben személyes konzultáció szükséges ahol megbeszéljük hogy milyen lehetôségek állnak rendelkezésre, hogy elôreláthatólag hány kezelés szükséges, illetve milyen eredmény várható, a kezelés árát, hiszen ez egyénenként változó lehet, illetve az otthon végzendô utókezelést és a betartandó szabályokat.

  • Telefon: +36 30 781 7809
  • 8000 Székesfehérvár, Olaj utca 5.
  • H-Sz: Bejelentkezés alapján
    Vasárnap: Zárva