Orvosi tetoválás

Orvosi tetoválás

-szolgáltatások

Az orvosi tetoválás segítségével, akár veleszületett vagy szerzett betegségekbôl kialakult, illetve mûtétek vagy kemoterápiás kezelések következményei által kialakult területeket tartós orvosi pigmenttel korrigáljuk az eredeti bôrszínre. Ezzel az eljárással nem gyógyítani lehet ezeket a betegségeket, csak esztétikailag korrigálni, amely általában 3-5 év közötti idôtartamra segít tartós megoldást találni a következô problémákra.

A kezelés megkezdése elôtt minden esetben személyes konzultáció szükséges ahol megbeszéljük hogy milyen lehetôségek állnak rendelkezésre, hogy elôreláthatólag hány kezelés szükséges, illetve milyen eredmény várható, a kezelés árát, hiszen ez egyénenként változó lehet, illetve az otthon végzendô utókezelést és a betartandó szabályokat.

Legújabb munkáim
kollar eszter

Éljen teljes életet újra, nem kell többet takargatnia a kényes területeket! Legújabb technológiával korrigálom bôre esztétikai hibáit.

Bejelentkezés: +36 30 781 7809

Kezelések

-Orvosi tetoválás

Foglalj hozzám időpontot
az űrlap kitöltésével!

Sminktetoválás szolgáltatásaim

Prémium arckezelések, természetes hatású sminktetoválások a tökéletes megjelenésért, szalonomban világszinten a legeslegújabb sminktetováló technikák mellett elérhetôek a klasszikus megoldások is, közösen tervezzük meg a számodra legmegfelelôbb formát: szemöldök tetoválás, ajak tetoválás, szemhéj tetoválás Székesfehérváron.

Sminktetoválás