Sminktetoválás

20% kedvezmény a sminktetoválásokból November 30-ig!

Szemöldök tetoválás

A szemöldök az arc igen meghatározó része. Egy megfelelôen megválasztott és megtervezett szemöldökkel arcunkat szebbé, karakteresebbé varázsolhatjuk.

Szemöldök tetoválásnál vendégeim többféle, a legújabb technikák, mint a púderes vagy akár a karakteresebb ombrè közül választhatnak, de mindegyiknél egytôl egyig teljesen természetes végeredményt kaphatunk.

Új trendek:
  • -Púderes szemöldök tetoválás
Bejelentkezés:

Szemhéj tetoválás

Ahhoz, hogy a szemeket kiemeljük és csábító tekintetet kapjunk, tökéletes megoldás egy szemhéj tetoválás. Vendégeim eldönthetik, hogy egy természetesebb hatás mellett maradva, egy szempilla sûrítést vagy egy klasszikus tusvonalat választanak vagy tovább lépve egy erôsebb hatású füstös szemhéj tetoválást mellett döntenek.

Ajak tetoválás

Egy szép, hangsúlyos ajak minden nô számára önbizalmat ad! Szerencsére a sminktetoválás adta lehetôségekkel a rúzsra már semmi szükség nem lesz! Többféle ajak formázási lehetôség közül választhatnak vendégeim, teljes satír, félsatír vagy 3D effekt, amellyel növelhetô az ajkak dússága.

Foglalj hozzám időpontot
az űrlap kitöltésével!

Orvosi tetoválás szolgáltatásaim

Az orvosi tetoválás segítségével, akár veleszületett vagy szerzett betegségekbôl kialakult, illetve mûtétek vagy kemoterápiás kezelések következményei által kialakult területeket tartós orvosi pigmenttel korrigáljuk az eredeti bôrszínre.

Orvosi tetoválás